19. kesäkuuta 2012

Katse valoon päin!

Kattovalaisimia, riippuvalaisimia, ledejä, pöytä- ja jalkavalaisimia, ulkovalaisimia, seinävalaisimia, alasvaloja, kohdevaloja... Olen huomannut että olen astunut valaisinten viidakkoon. En ole ikinä ennen ajatellut että valaisimia on näin paljon! J A  K A I K K I  E R I L A I S I A!


Valaisimet ovat usein ihmisille itsestäänselvyyksiä ja huomaamattomia. Kuinka moni osaa kertoa millainen valaisin koristaa oman lähikirjaston kattoa? Millaiset valot on lempikahvilan vessassa? Kukahan on valinnut lampun kerrostalon käytävään? Millainen valaisin olikaan isoäidin keittiössä? Niinpä!
Hienot ja upeat valaisimet saavat tilan kuin tilan hehkumaan. Mitä upeampi valaisin, sitä helpommin se huomataan. Mitä tylsempi valaisin, sitä huomaamattomampi se on. Vähän niinkuin ihmistenkin kanssa. Kuka muistaa koulun hiljaisimman oppilaan nimeä? Kun taas KUKAAN ei voi olla muistamatta luokan värikkäintä persoonaa.Jos ihmisiä verrattaisiin valaisimiin millainen sinä olisit? Pieni ja himmeä tunnelmavalo? Vilkkuvät ja välkkyvät jouluvalot? Loisteputki? Iso kristallikruunu? Kirkas lukuvalo? Erikoinen designvalaisin?Suosittelenkin kiinnittämään katseet kohti valaisimia, ne ovat upeita! Lisää upeita valaisimia löytyy Designverkkokaupasta

Ihanan valoisaa ja värikästä juhannusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti