18. tammikuuta 2013

Kuvassa: LZF


Mitä?

Lzf Lamps on pieni yritys joka valmistaa hyvin erikoisia valaisimia, hyvin erikoisille ihmisille.
Vuodesta 1994 tämä yritys on käsityönä valmistettuja valaisimia, eritoten puuviilusta, alusta alkaen. Puuviilun pinta on käsitelty niin että sitä pystyy taivuttamaan, tällä tekniikalla on saatu aikaiseksi mitä upeimpia valaisimia.

Tämä jalo materiaali luo mahtavan valoefektin, joka avaa viilun sisäisen kauneuden. Se on hienovarainen, lämmin ja houkutteleva.

Lukemattomia palkintoja ja tunnustuksia saanut LZF on löytänyt paikkansa valaisinvalmistajana, maailmanlaajuisesti. 

Armadillo

Kuka?

LZF:n perusti Marivi Calvo ja Sandro Tothill vuonna 1994.
Art director Marivi Calvo johtaa joukkoa freelance suunnittelijoita, he muodostavat LZF:n perheen.
Burkhard Dämmer, Victor Carrasco, Oskar Cerezo, Miguel Herranz, Ray Power, Bang Design sekä Luis Eslava Studio tekevät säännöllisesti yhteistyötä LZF:n kanssa.
Calvo koordinoi myös tiimiä graafisia suunnittelijoita, niin sisä- kuin ulkopuolella yritystä. Tothill pitää tehtaan koneet rasvattuna ja käynnissä sekä koordinoi niin kaupallista kuin tuotannollista puolta, ja vielä edellämainittujen lisäksi pitää suunnittelu-osaston naruja käsissään.

Link

Missä?

Tehdas sijaitsee Valencian esikaupunkialueella vanhassa appelsiinipuristamossa jonka he ovat remontoineet asianmukaiseksi tuotantotilaksi. Tehtaalla on rento fiilis mutta silti toimitukset sujuvat täsmälleen luvatulla toimitusajalla.

Joten, voimme varmasti sanoa että LZF on eräs innovatiivisimmista eurooppalaisista valaisinvalmistajista, ja on maailmalla design-piireissä erittäin arvostettu. 

Tilt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti