14. helmikuuta 2013

Kuvassa: Modiss


Vuonna 1994 teollisuusmuotoilija Alfonso Fontal otti osaa ensimmäiseen kevät design kilpailuun. Kilpailun aikana tämä nuori yrittäjä oli yksimielisesti tunnetuin, ja onnistui ei ainoastaan voittamaan kilpailun mutta jotain tärkeämpää; näyttelyn töistään Palau de la Virreina:ssa. Tämän palkinnon ansioista syntyi perusta sille, vuonna 1995, jota Modiss on tänä päivänä.


Uutuusmalli Biscuit ihastuttaa.


Siitä asti innovaatio jokaisessa designissa, originaalisuus yhdistettynä materiaaleihin ja muotoihin, ja piilotetun sielun etsintä tiloissa ovat olleet muuttumaton elementti yhtiön kehityksessä. 

”Näinä viimeisimpinä mutta myös intensiivisimpinä vuosina olemme tehneet upeita saavutuksia, niin kotimaisella kuin kansainvälisellä tasolla."


Uutuus Loop on moderni ja kiehtova.


Tulos tästä kaikesta kovasta työstä ja omistautumisesta, tänä päivänä Modiss:lla on jakeluverkosto 60 maassa ja yli 1,500 jälleenmyyjää ympärimaailman. Modiss on saanut kansainvälistä tunnustusta vuosien saatossa mm. Good Design – palkintoja. Heidän tärkeimmät messunsa, jossa he ovat läsnä ovat Euroluce(Milano), Light+Building(Frankfurt), ICFF (New York) ja The Hotel Show (Dubai).


Tybo on palkittu Good Design-palkinnolla.


“Nyt tavoitteemme ja haasteemme seuraaville parille vuodelle on seurata omaa polkuamme, luoda trendejä valaistuksessa, ja olla uskollinen omille periaatteillemme, jotka ovat tehneet tästä yhtiöstä sen mitä se on tänään.”


Modiss a brilliant company.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti