5. helmikuuta 2013

Kuvassa: Northern Lighting - Mood Makers


Northern Lighting perustettiin vuonna 2005, ja on sen jälkeen vakiinnuttanut asemansa pienenä dynaamisena pohjoismaisena valaisinvalmistajana. Kuten nimestäkin voi jo päätellä Northern Lighting suunnittelijoineen saa inspiraationsa pohjoismaiden luonnosta, kulttuurista ja sen hyvin erikoisesta luonnon valosta.

 Moo

Yritys toimittaa tuotteitaan jälleenmyyjille ja projekteihin yli 30 maahan. Northern Lighting on nuorekas, hauska, leikkisä ja todella luova yritys jonka käyntikortti-portfolio on sen maagisen upeat valaisimet.


Northern Lighting:illa saavat suunnittelijat päästää luovuutensa valloilleen. Siellä uudet ja vanhat suunnittelijat vaihtavat ajatuksia keskenään, ja toimivat tiiminä. Huolimatta kokemus-eroista, suunnittelijoilla on yksi asia yhteistä: heidän tuliset sielunsa mitkä ovat kiehtoutuneita siitä miten ja kuinka valoa voidaan luoda.
 
Uutuus Spiff tulossa maaliskuussa 2013

Uutuus Plank tulossa maaliskuussa 2013

Annetaan luomusten puhua puolestaan, Northern Lighting on ehdottomasti yksi omaperäisimmistä ja erikoisimmista valaisinvalmistajista jolla on arvot kohdillaan.

Verkkokaupassamme paljon lisää upeita malleja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti