3. huhtikuuta 2013

Haaveillaan kesästä

Terassi alkaa ilmestyä sulavan lumen alta, vihreä maa alkaa pilkistää lumen tieltä, kevät tulee. Jota seuraa kesä. 

Haaveillaanko kesästä? Kesän pehmoisista tyynyistä terassituolilla, kauniista kattauksesta, illanistujaisista, lämmöstä, ja tunnelmasta.Isot ja mahtavat ruukut saattavat herättää naapurisi mielenkiinnon.

Toivomme että tulevasta kesästä tulisi lämmin ja aurinkoinen, viime kesä ei tainnut ihan lunastaa odotuksia. Mutta ehkäpä tänä vuonna odotuksemme palkitaan!

                            
 
Välimeren tunnelmaa Maxi-S:n avulla. Viileiden iltojen mielenlämmittäjänä toimii Solar. 
Kaipaatko romantiikkaa? Käytä Solaria pöytänä, levitä viereen viltti, mukaan pullo viiniä, unohtamatta seuraa, voil'a!Onko sinulla parveke? Happy Apple osaa tuoda valoa myös sinne. Illanviettoa parhaan ystävän kanssa tunnelmallisen valon kera, kuulostaa mukavalta vai mitä?Tyylipommi Fora on onneksi tuoteperhe jos haluaakin terassille koko setin. Kuudenhengen terassipöydän ylle Fora sopii takuulla, ja aurinkotuolien seuraksi voisi ajatella Fora pöytävalaisinta.
Menetkö retkelle? Piknikit kuuluvat kesään! 
Onneksi valikoimassamme on apua myös siihen jos piknikit venyvät iltahämärään, Portable Fun on nimensä veroinen.Kaipaatko valoa pihatiellesi? Voisitko ajatella Greggiä
Gregg valaisinta on saatavilla useammassa koossa, ja se varmasti myös valaisee.


Houkuttaako viileä juoma ja kesäinen hengailu? Voit tehdä sen Pedralin Loungen avulla.Talvi tulee joka vuosi mikä tarkoittaa että terassitkin on siivottava. Monet terassituoleistamme onkin pinottavia joten ne saa kätevästi piiloon varastoon talven ajaksi, mukana on myös Enjoy joka on taitettava mutta takuuvarmasti vankka malli.

Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti